субота, 31 липня 2010 14:57

У Вінниці з"явиться трамвай зі стюардесами

У Вінниці з"явиться трамвай зі стюардесами

З 1-го вересня у Вінниці планують запустити унікальний трамвай-кав'ярню. Для цього переобладнають один із швейцарських трамваїв.

Наразі відділ сім"ї, молоді та туризму Вінницької міської ради оголошує конкурс стюардес-гідів. Вони будуть проводити там екскурсії.

За словами начальника відділу сім"ї, молоді та туризму Вінницької міської ради Руслана Анфілова, у салоні буде встановлено мультимедіа систему з великими моніторами.

"Молодіжною радою міста з нашим відділом розробляються екскурсійні маршрути для вінничан і гостей. До початку проекту потрібно обрати назву трамваю. А також знайти талановитих юнаків і дівчат, які обізнані в історії міста", - сказав він.

Переможцям конкурсу буде надана можливість безкоштовно пройти навчання з проведення екскурсій та обслуговування туристичних груп. Стюардесами у вихідні дні зможуть бути і студентки.

"Вінницькі стюардеси-екскурсоводи будуть туристичною родзинкою Вінниці, а також стануть обличчям туристичної галузі Поділля", - зазначив Анфілов.

Конкурсанти мають вміти виступати публічно, володіти українською та російською мовами, знати історію міста та вміти працювати з дітьми. Також у них має бути приємна зовнішність.

Натомість у столиці шукають охочих пожити з пінгвінами в Антарктиді. У Києві розпочався конкурс на роботу на станції "Академік Вернадський". Зарплату обіцяють не менше 1 тисячі доларів.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці з"явиться трамвай зі стюардесами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути