Ексклюзиви
четвер, 23 серпня 2012 10:20

"Молоді регіони" провели автопробіг "Молодь єднає Україну"

22 серпня 2012 року Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" разом з Державною службою молоді та спорту України організувала та провела автопробіг "Молодь єднає Україну", приурочений до Дня Незалежності України.

Як повідомляє прес-служба "Молодих регіонів", збір учасників відбувся біля НСК "Олімпійський", маршрут пролягав головними вулицями столиці, кількість машин сягнула близько 30.

Народний депутат України, голова ВМГО "Молоді регіони" Андрій Пінчук зазначив: "Міцній державі потрібні впевнені та готові до дій громадяни. Цей автопробіг став своєрідною даниною поваги борцям за свободу і становлення України, але неможливо здобути повагу міжнародної спільноти, якщо громадяни не шанують та не цінують власну країну та її досягнення. Цього року автопробіг зібрав велику кількість учасників, серед яких було чимало представників всеукраїнських громадських організацій. Таким чином люди намагалися показати свою віру у краще майбутнє своєї країни, адже День Незалежності – це, перш за все, свято свободи та гідності громадян".

Зараз ви читаєте новину «"Молоді регіони" провели автопробіг "Молодь єднає Україну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути