субота, 23 березня 2013 00:43

В театрі Азарова охороняло "штук 40 хлопців"

В театрі Азарова охороняло "штук 40 хлопців"
Фото: 24tv.ua

Більшість українських політиків категорично не сприймають українського мистецтва. Про це актор і депутат-"свободівець" Богдан Бенюк розказав в інтерв'ю "Газеті по-українськи".

"Наших політиків неможливо затягнути на мистецькі заходи, тим більше українські — бо вони мистецтво нашого народу не "хавають". Їх цікавить, коли приїде Пьєр Рішар чи ще хтось, біля кого можна пофотографуватися. Ми зараз їздемо країною з виставами — то на них приходять лікарі, вчителі. Тобто ті, хто має "дуже високу" середню зарплату — а скільки вона складає, Микола Янович не знає", - сказав Бенюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У цьому кріслі Богдан Бенюк стригся"

Актор розказав, що найчастіше на вистави театру імені Івана Франка приходили колишній президент Віктор Ющенко та екс-прем'єр Юлія Тимошенко.

"Ющенко в театр Франка приходив часто. Починаючи від "Тев'є", передивився все в нашій театральній компанії "Бенюк і Хостікоєв". Часто бувала Юлія Володимирівна, Мороз ще приходив. Але я не відстежую того. Коли я на сцені, далі четвертого ряду мені не видно. До того ж, коли приходить хтось із перших осіб, то наступає кінець світу. По підвалах бігають собаки, хлопці з дзеркальцями ходять, заглядають і в туалети, і під сидіння в залі. В такі моменти хочеться, щоб вони скоріше пішли. Минулого року приходив Микола Янович Азаров — коли відкривалася мала сцена. З ним охорона — штук 40 хлопців. Сказав два слова своєю азаровською мовою і пішов. На виставу не залишався. А якщо він казав, що ходив на всі вистави з Володимиром Висоцьким у Театрі на Таганці - то треба спершу його попитати, на якій вулиці той театр і який сюжет тих вистав",- підсумував він.

Повністю інтерв'ю читайте тут.

Зараз ви читаєте новину «В театрі Азарова охороняло "штук 40 хлопців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути