понеділок, 14 червня 2010 10:00

У США з"явилася рожева в"язниця (ФОТО)

Автор: Grizmodiva.com
 

Начальник в"язниці в штаті Джорджія зважився на сміливий експеримент - тепер стіни, форма і наручники в закладі мають яскраво-рожевий відтінок. Виняток зроблено тільки для жінок - у них камери яскраво-зеленого кольору.

Начальник окружної в"язниці "Бен Хілл" в штаті Джорджія, шериф Боббі Маклемор зважився на експеримент після того, як прочитав, що рожевий колір заспокоює.

"Після того, як ми перефарбували в"язницю в рожевий колір, то дуже скоро помітили, що в камерах стало тихіше. Ув"язнені заспокоїлися, у тому числі й ті, у кого проблеми з психікою", - відзначив він.

При цьому, зовні заклад виглядає досить похмуро - високий паркан і колючий дріт під напругою.

"Рожевий вони бачать з перших секунд, як тільки ми їх сюди привозимо та оформлюємо документи. Чесно кажучи, багато хто просто приголомшений. Забувають, що п"яні та агресивні, це трохи розряджає атмосферу", - розповів один з охоронців в"язниці.

За словами шерифа, головне - послідовність. Від ніжних тонів у в"язниці нікуди не подітися: рожеві камери, форма, постільна білизна, а за порушення режиму ув"язеним загрожує рожевий карцер і рожеві наручники.

У в"язниці є і жіноче відділення - воно пофарбоване в зелений колір. Правда, шериф відзначає, що відтінок зеленого лайму не мав бути настільки насиченим. Дівчата скаржаться, що колір дратує. Деякі в"язні навіть відзначають, що він "змушує замислитися, як не потрапити сюди знову".

Відтінок, обіцяє шериф, неодмінно підправлять, але зелений все одно збережуть. У чоловічому відділенні малярські роботи найближчим часом проводити не планують.

ЛігаБізнесІнформ

Зараз ви читаєте новину «У США з"явилася рожева в"язниця (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути