пʼятниця, 18 березня 2016 16:42

У Миколаєві побили патрульних через зауваження про лайку

У Миколаєві побили патрульних через зауваження про лайку
фото: news.pn

Сьогодні вночі в Миколаєві група невідомих побила двох поліцеських, які зробили їм зауваження. Близько 1:00 ночі патруль зустрів компанію, у якій голосно лаялись. Патрульні спробували провести бесіду з молоддю, однак вони не реагували на зауваження. Про це повідомляють на офіційній сторінці Патрульної поліції Україні у Facebook.

Інспектори вирішили доставити підбурювача групи до відділу поліції.

"Проте чоловік здійснив злісну непокору вимозі патрульного, вчинивши штовханину з поліцейським. Тим часом його товариші почали бити цього патрульного. Майже одночасно з цим напали і на іншого інспектора, вдаривши його в обличчя. Удар був такої сили, що він знепритомнів. Однак це не спинило агресивно налаштовану молодь, вони продовжували його бити. Напарник поліцейського попередив про можливе застосування зброї, та й це не спинило групу. Він здійснив кілька попереджувальних пострілів у повітря. Правопорушники кинулися навсібіч", - йдетьсяв повідомленні.

Одного з нападників затримали та доставили до відділу поліції. Патрульні дістали травми різного ступеня тяжкості, на щастя, загрози їхньому життю немає.

"Попри наявність прямої небезпеки здоров'ю і життю патрульних, вони до останнього намагалися припинити порушення громадського порядку та можливі негативні наслідки групового нападу, не застосовуючи спецзасоби", - стверджують у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал у столичній поліції: командир патрульних привласнив чужі гроші і частину роздав колегам

Зараз керівництво патрульної поліції розраховує на розуміння, допомогу та співпрацю громадян. Попередньо слідчі внесли цю подію до реєстру як напад на працівників поліції.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві побили патрульних через зауваження про лайку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути