субота, 11 жовтня 2014 13:21

У Маріуполі утепляють блок-пости до холодів
5

Фото: marsovet.org.ua

10 жовтня у Маріуполі почали завозити і монтувати на блок-постах утеплені контейнери, в яких в осінньо-зимовий період року зможуть відпочивати військовослужбовці.

Один з перших обладнаних контейнерів привезли на блок-пост на виїзді з Маріуполя. У присутності міського голови Юрія Хотлубея, який є головою Штабу територіальної оборони Маріуполя, контейнер опустили у заздалегідь викопану траншею.

Установка утеплених контейнерів - це наступний крок після зміцнення середнього периметра міста.

У цілодобовому тризмінному режимі ведуться роботи з утеплення 62 закуплених контейнерів, кожен з яких розрахований на 14 місць і обладнаний грубкою-буржуйкою і всіма умовами для комфортного відпочинку солдат.

За підрахунками Штабу територіальної оборони Маріуполя, протягом найближчих 5-6 днів на кожному блок-посту будуть змонтовані по 3-4 такі конструкції, після чого фахівці приступлять до обладнання ще 40 подібних контейнерів, які Штаб АТО встановить на дальньому периметрі оборони.

Міський голова зауважив, що з метою герметичності кожен контейнер покривають рубероїдом, а вже зовсім скоро буде прийнято рішення про монтаж одного з видів їх укриття (військові розглядають кілька варіантів). До слова, в обладнанні контейнерів беруть участь і маріупольські підприємства, і підприємці, і волонтери.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі утепляють блок-пости до холодів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути