середа, 02 грудня 2015 17:45

У Києві рейдери намагаються захопити УНЛ

У Києві рейдери намагаються захопити УНЛ

У Києві невідомі особи намагаються здійснити рейдерське захоплення "Української національної лотереї". Як повідомив виданню Генеральний директор УНЛ Андрій Бочковський, на даний момент на підприємстві введений режим посиленої охорони, а юристи готують звернення до Генеральної прокуратури й оскарження в апеляційному порядку.

"Вчора, 1 грудня 2015 року, керівництву УНЛ і її власникам випадково стало відомо про те, що цього дня невідомі особи внесли зміни до Єдиного державного реєстру юридичних осіб і фізосіб-підприємців (ЄДР), згідно з яким як новий власник зареєстрований деякий громадянин Швейцарії Пітер Рудольф Шетті, а у підприємства вже нові керівники. Вказані зміни внесені на підставі рішення Королівського районного суду м. Житомира", - розповідає Андрій Бочковський.

Як повідомив Андрій Бочковський, знайшовши вказане рішення в Єдиному реєстрі судових рішень (ЄРСР) в інтернеті, на підприємстві з'ясували, що воно було винесене всупереч правовим нормам і здорової логіки. Так, рішення було прийняте і приведене в дію протягом 10 днів без повідомлення сторін в м. Житомирі, до якого не має відношення жодна зі сторін, а також із порушенням власної підсудності. З ЄРСР стало відомо, що вказаний громадянин Швейцарії оголосив себе бенефіціарним власником 'УНЛ Холдинг" (колишній власник УНЛ) на підставі підроблених документів. Суд нібито підтримав такі обставини справи, а державний реєстратор швидко перереєстрував компанію на невідомого Пітера Шетті. "До речі, ні керівництво УНЛ, ні його колишні, ні нинішні власники ніколи не були знайомі і не вели жодних справ із вказаним Пітером Шетті", - підкреслює Бочковський.

Нагадаємо, УНЛ – підприємство зі 100% іноземними інвестиціями. З кінця 2014 року власником підприємства була угорська компанія - ТОВ "УНЛ Холдинг", а кінцевим бенефіціарним власником – громадянин України Сергій Піндич. З жовтня 2015 року власником підприємства є Кіпрська Компанія "Пірсум Сервісиз Лімітед" (Pirsum Services Limited).

Зараз ви читаєте новину «У Києві рейдери намагаються захопити УНЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути