вівторок, 10 листопада 2015 02:14

В італійському лісі грибники зустріли зниклого 20 років тому лікаря

В італійському лісі грибники зустріли зниклого 20 років тому лікаря
Фото: Sky News

Іспанського лікаря знайшли живим в італійському лісі через 20 років після його зникнення, - повідомляє 112.ua із посиланням на Sky News.

Карлос Санчес Ортіз де Салазар був знайдений "з брудним обличчям і величезною бородою" у лісі в Тоскані два тижні тому. Його знайшли дві людини, які збирали гриби.

Їм він показав свій паспорт, а також сказав: "Я іспанець, мене звуть Карлос, і я живу тут з 1997 року". Він додав, що не хотів жити серед людей, але тепер йому треба буде піти з лісу.

Мабуть, чоловік залишив свій будинок у Севільї 1995 року внаслідок глибокої депресії. 2011 року його офіційно оголосили мертвим, так як не було ніяких даних про те, де він знаходиться.

Його сім'я вже спробувала знайти Карлоса в лісі, але той знову зник. Батьки, глянувши на фото в паспорті, підтвердили, що це саме їхній син. "Ми поважаємо його рішення і його свободу, але ми не підемо, поки не обіймемо його знову, навіть якщо це буде в останній раз".

Зараз ви читаєте новину «В італійському лісі грибники зустріли зниклого 20 років тому лікаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути