середа, 19 травня 2010 15:27

В Іспанії народився перший клонований для кориди бик

В Іспанії народився перший клонований для кориди бик

На світ з'явився перший в світі клонований бойової бик. Він чорний, як смола, і доводиться сином відомому племінному виробникові. В Іспанії вже мріють випустити на арену шість однакових тварин.

В іспанській Паленсії народилося перший у світі клонований бойовий бик. Маля на прізвисько Ваза важить 25 кг і є результатом трирічної роботи іспанських і сербських учених.

Батьком теляти є найкращий племінний виробник престижної кадісськой ферми імені Альфонсо Гвардіоли, якого завти Вазочка.

Корида - найбільш поширена форма бою биків, традиційне іспанське видовище. Воно полягає у виконанні певної послідовності фігур з биком особливої іберійської породи, зазвичай завершується вбивством бика.

Історія кориди, скоріш за все, бере початок з бронзової ери, від іберів, які населяли Піренейський півострів і вважали бика священною твариною. Ймовірно, спочатку вбивство бика було ритуальним.

News2ru

Зараз ви читаєте новину «В Іспанії народився перший клонований для кориди бик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути