пʼятниця, 18 грудня 2009 15:38

В інтернет потрапили знімки мертвого Турчинського

В інтернет потрапили знімки мертвого Турчинського

Сотні людей прийшли в п'ятницю в храм Сергія Радонезького на Рязанському проспекті, щоб провести в останню путь знаменитого силача, актора та ведучого Володимира Турчинського, який раптово помер на 47-му році життя.

До храму, де була встановлена закрита труна з тілом Володимира Турчинського, йшли і йшли люди з квітами. Отець-настоятель Віктор відслужив траурну службу, а потім почалася цивільна панахида. Двері церкви довелося відкрити, попрощатися з відомим актором, ведучим і шоуменом сьогодні прийшли військові, спортсмени, ті, хто добре знав Турчинського, хто з ним працював, і численні прихильники його таланту. Ті, хто прийшов, тримали в руках запалені свічки, а чоловіки не приховували сліз.

Турчинського поховають в п'ятницю на підмосковному кладовищі, на території храму, якому він допомагав впродовж декількох років. Московська влада планувала поховати ведучого на Троєкуровському кладовищі, проте родичі вважали за краще зробити це неподалік від заміського будинку Турчинських.

Тим часом в російській блогосфері почалася справжня істерія - в інтернет якимсь чином просочилися фотографії трупа Турчинського, зроблені, ймовірно, представниками офіційних органів відразу після його смерті.

На якому етапі стався "витік" цих фотографій, невідомо. Проте аноніми вирішили показати верх цинізму і разом з цими фотографіями виклали в Мережу декілька колажів образливого і непристойного змісту, зроблених на основі цих фото, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «В інтернет потрапили знімки мертвого Турчинського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути