неділя, 17 квітня 2016 11:18

В Еквадорі землетрус забрав життя 77 людей, більше 600 поранених

В ніч на неділю в північно-західній частині Еквадору стався потужний землетрус магнітудою 7,8 бала. Епіцентр підземних поштовхів знаходився неподалік міста Гуайякіл і завдав значної шкоди. В даний час з'явилась інформація про 77 загиблих і 600 поранених. Про це пише Reuters.

Автор: USGS
 

"За попередньою інформацією, 16 осіб загинули у Портов'єхо, 10 – в Манта і ще двоє – в провінції Гуайяс. Ми продовжуємо отримувати повідомлення. усього загиблих 77 осіб", - сказав віце-президиент країни Джордж Глас в телевізійному зверненні.

Місцева влада закликала населення покинути прибережні райони – є загроза цунамі. У шести регіонах країни введений режим наджвичайної ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Перу автобус зірвався у прірву: загинуло 24 пасажири

Нагадаємо, ввечері 14 квітня на японському острові Кюсю, який розташований на півдні країни, стався потужний землетрус магнітудою 6,4. Він став найсильнішим для регіону за всю історію спостережень. Після основного удару послідували більше 120 повторних. Епіцентр землетрусу магнітудою 6,5 знаходився в префектурі Кумамото. Загинуло 40 осіб, близько ста тисяч людей евакуювали.

Зараз ви читаєте новину «В Еквадорі землетрус забрав життя 77 людей, більше 600 поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути