Ексклюзиви
пʼятниця, 03 лютого 2012 10:45

В Альпах побудували 4-зірковий готель без жодного цвяха
5

Фото: Фото: berghotel.com

Готель BERGHOTEL MATTLIH?S, розташований в Баварських Альпах, повністю побудований з дерева без використання цвяхів. 4-зірковий готель задуманий як екологічний готель, що не завдає шкоди навколишньому середовищу.

При будівництві був використаний європейський кедр, який відомий заспокійливими властивостями і сприятиме хорошому сну відвідувачів. Крім того, будівельники намагалися по мінімуму використовувати клей та інші хімічні речовини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із корівників у Швейцарії зробили готель з апартаментами

Berghotel Mattlih?s знаходиться на висоті 1200 метрів. Клієнти готелю можуть покататися на лижах в Бад-Хінделанг, зайнятися йогою в готелі, здійснити сходження в гори, взяти в оренду велосипед.

У готелі застосовуються альтернативні джерела енергії, використовується переробка відходів і економне споживання води - наприклад, дощова вода використовується в туалеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Британії з'явився гламурний наметовий готель

Харчування відвідувачам також надається натуральне - фрукти, овочі, соки і вино є біодинамічними. У ресторані є страви для вегетаріанців і людей, які страждають діабетом. Ціна номера (напівпансіон) становить 124 євро. Більш того, готель пропонує 5% знижку тим, хто прибуває в готель на поїзді або автобусі, повідомляє Ecoblog.

Зараз ви читаєте новину «В Альпах побудували 4-зірковий готель без жодного цвяха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути