пʼятниця, 15 травня 2009 09:01

В Аделаджі готові вилікувати "деградуючого" Луценка

В Аделаджі готові вилікувати "деградуючого" Луценка

Пастор Посольства божого Людмила Ганноха пропонує дружині міністра МВС Юрія Луценка Ірині пройти курси, які допоможуть їй вилікувати чоловіка і сина від алкогольної залежності.

Про це йдеться в її листі до дружини Луценка.

"Луценко на очах деградує і спивається"

"Прочитавши в газеті статтю про те, що сталося 4 травня в аеропорту Франкфурта з Вашим чоловіком Юрієм Луценком і Вашим 19-річним сином Олександром, я вирішила написати Вам лист. Розумію, наскільки важко бачити, як рідна тобі людина на очах деградує і спивається", - йдеться в листі.

Далі Ганноха розповідає, як подібні курси допомогли їй самій та її сім"ї і пропонує дружині Луценка звернутися за допомогу в Центр допомоги алко- і наркозалежним "Любов" і познайомитися з унікальною Програмою "Шлях до щастя твоєї сім"ї".

"Я звертаюся до Вас, Ірино Степанівно, не як до дружини високопосадовця України, а як мати до матері, як жінка до жінки: не треба опускати руки. Станьте для сина і чоловіка силою, що ушляхетнює, зцілює. Дійте. Зробіть крок назустріч своєму щастю. А я і весь наш Центр будемо раді допомогти Вам і вашій сім"ї", - звертається пастор до дружини Луценка.

Як відомо, старшого пастора церкви "Посольство Боже" Сандея Аделаджу звинувачують в організації заволодіння коштами громадян шляхом шахрайства, здійсненого в особливо великих розмірах. Кримінальна справа проти Аделаджі була порушена в лютому 2009 року.

Як повідомлялося, старший пастор церкви "Посольство Боже" Сандей Аделаджа збирається відкрити у Києві школу лідерів.

"Маємо намір започаткувати школу лідерів... Насправді я прагну підготувати справжніх творців історії... Зрештою це наш обов"язок - творити особистості", – розповів пастор.

На думку Аделаджі, його курси також допоможуть у боротьбі з масовим пияцтвом.

"Тих, хто розчиняється серед загалу, в цій країні надто багато. Психології натовпу слід покласти край. Бо в нас система така, що спонукає людей спиватися. Навіть через ту саму порнографію, яка з ранку до вечора ллється з екранів телевізорів, це однаково, що загублювати алкоголем чи наркотиками. Тому як пастор і як людина Божа я вирішив, що повинен зупинити це масове споювання. З натовпу слід почати витягувати особистості й пояснювати їм, що їм не треба кидатися під танк, але свою думку слід мати обов"язково і не соромитися її", – заявив Сандей Аделаджа.

За матеріалами Хрещатик, proUA.com

Зараз ви читаєте новину «В Аделаджі готові вилікувати "деградуючого" Луценка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути