субота, 07 грудня 2013 21:56

Українці в Лондоні пікетували найдорожчі апартаменти світу "регіонала" Ахметова
6

Фото: Фото: Андрій Герус

У Лондоні 7 грудня о 14 годині  українці, які живуть і працюють у Лондоні  пікетували будинок на Гайд Парк 1 (One Hyde Park, Knightsbridge, London, SW1 UK). Там розташована найдорожча квартира у світі, придбана "регіоналом" Рінатом Ахметовим. Квартира коштує $ 222 мільйона доларів. Про це повідомляє на своїй сторінці у соцмережі Facebook учасник акції  Андрій Герус, який мешкає в Лондоні.

Близько 30 українців із національними стягами, плакатами кілька годин викрикували гасла та протестували проти теперішнього уряду. На їхніх плакатах були надписи "Ні – кривавому Януковичу", "Янукович - чмо", та заклики йти до Європи.

Лондонська акція покладає на Ахметова та інших наближених до влади підприємців відповідальність за дії Віктора Януковича та його уряду.

"Ці підприємці заробили свої мільярди в Україні. Вони не повинні закривати решті України можливість жити гідним життям", – заявляють учасники  акції.

Охорона будинку повідомила, що не знає, чи перебуває Ахметов зараз у Лондонських апартаментах.

Українці Лондона вже понад тиждень влаштовують акції солідарності з протестами в Україні. Будуть і далі проводити демонстрації, вимагаючи усунення режиму, який  жорстоко придушив  мирний протестів у Києві 1 грудня.

Окрім того, минулого тижня вони зібрали та передали 800 доларів допомоги на Майдан, які витратять на теплий одяг, медикаменти від грипу і простуди та продукти.

Зараз ви читаєте новину «Українці в Лондоні пікетували найдорожчі апартаменти світу "регіонала" Ахметова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути