Ексклюзиви
неділя, 31 січня 2016 18:15

Україна просить французький телеканал скасувати трансляцію антиукраїнського фільму - посольство

Україна просить французький телеканал скасувати трансляцію антиукраїнського фільму - посольство

Посольство України у Франції звернулося до французького телеканалу Canal+ з проханням переглянути можливість трансляції фільму "Україна, маски революції".

"Ми були розчаровані дізнатися, що 1 лютого Canal+, в рамках спеціального розслідування надає ефір документальному фільму "Маски революції", який дає глядачеві помилкове уявлення про ситуацію в Україні", - заявляють дипломати на сторінці посольства у Фейсбуці.

Посольство зазначає, що у зв'язку з цим звернулося з листом до голови Наглядової ради групи Canal+ Венсана Боллоре, а також запропонувало добірку документальних фільмів про події в Україні.

"Версія пана Морейри (режисера фільму) про події в Україні, в тому числі незаконну анексію Криму - це солодка музика для вух прихильників теорій змови і російської пропаганди", - наголошується в заяві.

Українське диппредставництво підкреслює, що спроби пояснення цих подій в якості операції, яка фінансується США, є неправдивими і "зовсім нешанобливими по відношенню до наших співгромадян, убитих в центрі Києва у відстоюванні демократичних устремлінь своєї країни".

Нагадаємо, що 1 лютого на одному з найбільших приватних телеканалів Франції продемонструють фільм французького режисера Поля Морейри "Україна, маски революції".

Зараз ви читаєте новину «Україна просить французький телеканал скасувати трансляцію антиукраїнського фільму - посольство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути