пʼятниця, 01 лютого 2013 15:59

Українська "барбі" зустрілася з живим американським "кеном"
6

Фото: Фото: tabloid.pravda.com.ua

Одеситка Валерія Лук'янова, яку називають живою Барбі, зізналася, що її "справжній Кен" – білорус, а з несправжнім – вона товаришує.

Про це білявка із осиною талією та збільшеними грудьми сказала в інтерв'ю програмі "Ранок з Україною" на каналі "Україна", пише Сегодня.

Під час інтернет-конференції Лук'янова обмовилася, що її чоловік – білорус і звуть її коханого Дмитро.

Також Валерія спростувала інформацію про те, що вона ворогує із американцем Джастіном Джедліком, який схожий на лялькового Кена.

Під час новорічних свят в Америці вона зустрілася із чоловіком на ім'я Джастін Джедлік, який схожий на лялькового Кена. Ці двоє взяли участь у спільній фотосесії, але повідомлялося також, що вони так і не потоваришували.

Мовляв, Джедлік у соцмережах назвав Валерію "трансвеститом" і зауважив, що вона не надто розумна. А ще одеситку зачепило те, що на тлі Кена вона виглядає "не як Барбі, а як звичайна дівчина". Зате у лялькового клону із США занадто великі губи: "Хлопець їх явно перекачав".

"Дивно і смішно, як жовта преса вигадує різний негатив про мене і Джастіна. Нібито ми погано ставимося одне до одного і все в цьому дусі. Але я хочу вам сказати, що все це не правда. Ми чудово спілкуємося і добре одне до одного ставимося…" – написала згодом дівчвина на своїй сторінці у соцмережі Вконтакте.

32-річний американець Джастін Джедліка замість того щоб довго нарощувати м'язи фізичними вправами, ходить у клініку пластичної хірургії. Там йому вже зробили силіконові кубики пресу, біцепси, трицепси та інші огрупи м'язів.Все почалося з того, що 8 років тому Джастін підкорегував форму носа. Йому так сподобалося змінюватися, що він збільшив губи і змінив розріз очей. На всі операції він витратив 100 тисяч доларів.

Втім, за інформацією Валерії, накачані силіконом у Джастіна лише губи.

А ще у соцмережах білявка зізналася, що почала колекціонувати ляльки Барбі.

"Не пригадую, казала я вам чи ні, що коли стався весь цей "бум" з темою Барбі, я стала збирати їх... Просто як у дитинстві. Тільки тепер я збираю не всіх підряд, а куплених в різних країнах, в етнічних вбраннях... Цю Барбі мені подарували в Америці, гадаю, надалі я фоткатиму вам свою невеличку колекцію." – написала Лук'янова.

 

Зараз ви читаєте новину «Українська "барбі" зустрілася з живим американським "кеном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути