вівторок, 26 січня 2016 12:15

Українцям допоможуть вирішити проблему браку часу

 

У більшості з нас є 2 вічні проблеми — брак часу і брак сну. Якщо з другою проблемою ніхто не може розібратися краще, аніж ми самі, то з першою нам все ж зможуть допомогти.

На що нам бракує часу?

 

Ми керуємо своїм життям і намагаємося витрачати час тільки на важливі речі. На перше місце ми завжди ставимо сім'ю, роботу, улюблене хобі, спорт, догляд за собою.

У такому потоці справ ми іноді втрачаємо такі дрібниці, як, скажімо, підібрати класну хімчистку для зимового одягу або, наприклад, знайти таку службу таксі онлайн, яка б ніколи не підводила. Адже дрібних потреб безліч, і не завжди у нас серед знайомих є відповідні фахівці.

Уявімо: нам потрібно замінити замок у дверях. Часу немає. Заходимо в інтернет, обираємо першого-ліпшого столяра, він робить все не так, як ми собі уявляли, і ми засмучуємося. Звичайно, так буває не завжди, але все ж трапляється.

Логічне питання — що робити?

Перший варіант — виділити час, запитати у друзів і знайти найкращих фахівців своєї справи. Але в цьому випадку потрібно витратити дійсно дуже багато часу. Навряд чи серед ваших друзів так багато тих, хто часто стикається з ремонтом пральної машинки, встановленням дверей або хімчисткою салону автомобіля. Більше того, багато хто роками шукає і ніяк не може знайти гарну службі таксі, яка б завжди приїжджала вчасно чи взагалі б приїжджала. Здавалося б, це одна з найпопулярніших послуг, а знайти хорошу фірму часом не так уже й просто.

Другий варіант — використовувати сервіс підбору фахівців із різних послуг. Нещодавно в Україні запустився сервіс вибору послуг MYService, який збирає у себе всіх виконавців із різних сфер. Тут можна знайти столярів, сантехніків, стоматологів, прибиральниць, організаторів заходів, страхових агентів і навіть можливо замовити таксі онлайн. Їх можна порівняти за різними критеріями (відгуки, ціна, упізнаваність, рейтинг на сайті, інше) і вибрати найкращого.

 

Працює це так:

1. Ви вбиваєте у пошук назву необхідної послуги. Наприклад, "таксі".
2. Сервіс показує вам порівняльний перелік виконавців, які можуть цю послугу надати.
3. Ви обираєте того, хто вам підходить більше за інших.

Із примітного — сервіс нещодавно відкрився, тому поки що на ньому немає абсолютно усіх послуг. Але команда mys.ua досить амбіційна. У планах — створення вичерпного каталогу всіляких послуг. Зараз відбувається напрацювання бази виконавців.

MYService — гарний варіант для тих, у кого немає багато часу на пошук виконавців. Він дозволяє порівняти їх та за 3 хвилини обрати кращого.

Зараз ви читаєте новину «Українцям допоможуть вирішити проблему браку часу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути