неділя, 10 вересня 2006 12:59

Учасника сплаву на гумових жінках дискваліфікували за секс з лялькою

 

Учасник щорічного рафтингу на надувних гумових ляльках під Петербургом (РФ) Ігор Осипов, 40 років, був дискваліфікований за неспортивну поведінку. Журі шокували його сексуальні домагання до нестандартного інвентаря.

Чергова гонка на надувних ляльках з секс-шопа Bubble Baba Challenge, що відбулася на річці Вуоксі за 80 км від Санкт-Петербурга, закінчилася дискваліфікацією головного претендента на виграш. Для участі в сплаві приїхали 400 спортсменів.

Очевидці розповіли, що Осипов під час змагання займався з лялькою сексом. Для глядачів і організаторів свята ситуація виявилася несподіваною. Ніхто не міг навіть подумати, що у воді чоловік може відреагувати на гумову ляльку. Журі заявило Осипову, що "гумових жінок в цій гонці дозволено використовувати тільки як засоби для плавання", і дискваліфікувало його.

За словами організатора Bubble Baba Challenge Дмитра Булавіна, сплави по Вуоксі проходять з 2003 року. Перед початком гонок-2006 кожен охочий міг придбати латексну "подругу" в організаторів за $18 або взяти її напрокат за $7. Пропонувалися найрізноманітніші "дівчата": блондинки, шатенки, брюнетки, мулатки, азіатки, виготовлені в різних еротичних позах, повідомляє ХХХ.

Зараз ви читаєте новину «Учасника сплаву на гумових жінках дискваліфікували за секс з лялькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути