пʼятниця, 12 лютого 2016 00:32

Учасниці конкурсу "Міс Зімбабве" присягнуть на Біблії, що не фотографувалися голими

Учасниці конкурсу "Міс Зімбабве" присягнуть на Біблії, що не фотографувалися голими
Фото: sundaymail.co.zw

Організатори конкурсу краси "Міс Зімбабве" вирішили зобов'язати учасниць давати клятву на Біблії в тому, що дівчата ніколи не брали участь у фото - та відеозйомках в оголеному вигляді.

"Ми вимагаємо чесності від наших королев", - заявив представник оргкомітету Тендай Чирау, передає Lenta.ru з посиланням на All Africa. Він пояснив, що учасниці змагання будуть давати клятву з Біблією в руках після прибуття на конкурс.

Рішення було прийнято після того, як фіналісток 2014 і 2015 років Табісо Пірі і Емілі Качоте довелося позбавити завойованого в б'юті-змаганні титулу - з'ясувалося, що дівчата раніше знімалися в голому вигляді.

Після пригоди з Табісо Пірі у 2014 році організатори "Міс Зімбабве" стали вимагати від дівчат письмових заяв про те, що вони ніколи не працювали моделями в стилі "ню" (ні професійно, ні аматорськи). Дана міра виявилася неефективною: наступна переможниця дала розписку, але згодом була позбавлена звання після того, як колишній друг розмістив її пікантні фото в соціальних мережах.

Тендай Чирау попередив, що переможниці будуть позбавлятися усіх призових грошей, якщо обдурять організаторів.

За правилами конкурсу, переможниці не повинні зніматися в оголеному вигляді в професійних або аматорських цілях. Будь-яка поведінка, кваліфікована як аморальна, є підставою для негайної дискваліфікації і позбавлення звання.

Вибір головної красуні країни в Зімбабве патронує дружина головнокомандуючого збройними силами країни. Конкурс проходить в армійському таборі. На фіналі шоу завжди присутні військові. В ході конкурсу дівчата змагаються у пранні білизни, приготування їжі для людей похилого віку та сиріт, грі в футбол, публічних дебатах.

У 2016 році фінал "Міс Зімбабве" відбудеться 16 квітня в столиці Хараре.

Зараз ви читаєте новину «Учасниці конкурсу "Міс Зімбабве" присягнуть на Біблії, що не фотографувалися голими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути