субота, 12 жовтня 2013 16:32

У В'єтнамі від вибухів на фабриці феєрверків загинула 21 людина

У В'єтнамі від вибухів на фабриці феєрверків загинула 21 людина
Фото: vnexpress.net

У В'єтнамі на фабриці з виробництва феєрверків відбулося кілька вибухів, у результаті чого загинула 21 людина. Ще 98 робочих отримали поранення. Про це повідомляє Agence France-Presse з посиланням на анонімного представника в'єтнамської армії.

Фабрика знаходиться в 120 кілометрах на північ від Ханоя на території військового комплексу. Із-за вибухів на підприємстві спалахнула пожежа. На момент написання замітки в'єтнамські рятувальники, за словами співрозмовника агентства, взяли полум'я під контроль. Також владі довелося евакуювати близько двох тисяч осіб, що проживають біля фабрики.

Перший вибух на фабриці стався о восьмій ранку за місцевим часом. Потім вибухи відбувалися протягом кількох годин. Місцеві жителі розповіли журналістам, що відчували, як трясеться земля.

Влада В'єтнаму поки не знає причин події.

На фабриках з виготовлення феєрверків не в перший раз відбуваються пожежі, під час яких гинуть люди. У червні 2013 року в Канаді в результаті пожежі на фабриці загинули дві людини, в Італії в 2011 році - п'ять осіб. У тому ж році пожежа сталася на складі феєрверків в Данії. Його жертвою сталп одна особа.

Зараз ви читаєте новину «У В'єтнамі від вибухів на фабриці феєрверків загинула 21 людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути