вівторок, 26 січня 2016 00:38

У Швеції неповнолітній мігрант вбив працівницю центру для біженців

У Швеції неповнолітній мігрант вбив працівницю центру для біженців
Фото: Reuters

У Швеції мігрант убив працівницю центру для біженців. 22-річну дівчину доставили в місцеву лікарню з ножовим пораненням, проте медикам не вдалося її врятувати.

Поліція не коментує питання про особу або національність мігранта, однак підтверджує, що він жив в центрі для біженців, призначеному для осіб від 14 до 17 років, передає Lenta.ru з посиланням на Yahoo News. Підозрюваний був узятий під варту за звинуваченням у вбивстві.

"Ми отримуємо подібного роду виклики. Такі інциденти стали відбуватися з тих пір, як з-за кордону прибуло багато біженців", - заявив представник місцевої поліції Томас Факсборг.

Глава поліції Швеції Ден Еліассон раніше 25 січня запросив додатково більше 4 тис. співробітників для боротьби з тероризмом, висилки нелегальних мігрантів та допомоги біженцям.

"Ми змушені реагувати на численні події в центрах для біженців. Іноді для цього потрібні значні людські ресурси. Ще півроку тому ситуація не була такою серйозною, і це означає, що ми не зможемо ефективно виконувати інші обов'язки", - сказав Ден Еліассон.

У Швеції проживають майже 10 млн осіб, і за 2015 рік на територію країни прибули 160 тис. мігрантів.

Зараз ви читаєте новину «У Швеції неповнолітній мігрант вбив працівницю центру для біженців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути