Ексклюзиви
понеділок, 09 листопада 2015 05:36

У США катастрофу російського літака A321 порівняли з терактом 9/11

У США катастрофу російського літака A321 порівняли з терактом 9/11
Фото: ru.tsn.ua

Катастрофа російського літака A321 сталася через вибух бомби, за яким стоїть Ісламська держава.

Таке переконання висловив глава комітету Конгресу з національної безпеки США Майкл Маккол. Крім того, як заявив Маккол в інтерв'ю Fox News, авіакатастрофа A321 – це 9/11 для Росії.

"Усе вказує на те, що це бойовики "ІД" підклали бомбу в літак. Я майже переконаний у цьому. Це можна порівняти із 9/11 для Росії", - сказав він.

Маккол також зазначив, що його переконання, зокрема, ґрунтуються на даних американської розвідки, які з упевненістю в 99,9 відсотка заявляють про те, що на борту літака вибухнула бомба. Таку ж версію 8 листопада озвучили й єгипетські експерти. Так, згідно з даними єгипетської комісії з розслідування причин катастрофи A321, з упевненістю в 90 відсотків літак впав через бомбу.

Раніше стало відомо, що на останніх секундах запису катастрофи А321 помітили сторонній шум. Згідно аналізу уламків, літак зруйнувався в повітрі. Конкретного висновку щодо причин аварії А321 комісія ще не дійшла.

Нагадаємо, авіакатастрофа російського пасажирського літака Airbus 321 сталася 31 жовтня на Синайському півострові в Єгипті. На борту літака перебували 224 людини - 217 пасажирів і 7 членів екіпажу, серед них - 25 дітей. Всі, хто був у літаку, загинули.

Зараз ви читаєте новину «У США катастрофу російського літака A321 порівняли з терактом 9/11». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути