понеділок, 03 листопада 2014 03:48

У Санкт-Петербурзі на марші протесту підняли українські прапори

У Санкт-Петербурзі на марші протесту підняли українські прапори
Фото: nmsk.dp.ua

2 листопада в Санкт-Петербурзі пройшов традиційний Марш проти ненависті, який організовують щорічно з 2004 року в пам'ять про вбитого неонацистами правозахисника Миколу Гіренка.

Як повідомляє сайт Фонтанка.ру, оскільки марш був узгоджений з владою, зіткнень з міліцією не сталося. В акції взяли участь близько 300-400 осіб - представники коаліції "За демократичний Петербург", партія "Яблуко", рух "Солідарність" і Альянс гетеросексуалів за права ЛГБТ, а також партія РПР-ПАРНАС.

Цього року акція була присвячена також подіям в Україні. Учасники принесли з собою українські прапори і національний прапор кримських татар. На їхню думку, в Росії пропагують ненависть як до деяких соціальних груп всередині країни, так і до громадян сусідньої держави.

Нагадаємо, вчора Москві активісти "Солідарності" провели антипутінський пікет "Путін - хвороба, Майдан - ліки", в якому учасники під прапорами Росії і України тримали плакати "SOS, російський фашизм", "Ні війні з Україною", "Путін - наш геморой", "Свободу Надії Савченко".

Зараз ви читаєте новину «У Санкт-Петербурзі на марші протесту підняли українські прапори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути