середа, 12 березня 2008 09:57

У рівненській поліклініці чоловік застряг в унітазі

Співробітники МНС врятували у поліклініці чоловіка, рука якого по плече застрягла в унітазі. Як з"ясувалося згодом, туди впали дідусеві ключі, і постраждалий намагався дістати їх самотужки.

76-річний Олексій Копіков зайшов у поліклініці в туалет. Розповідає, коли ключі від його помешкання впали в унітаз, засоромився кликати на допомогу, і вирішив самотужки виправити ситуацію.

В результаті невдалої спроби рука намертво застрягла в отворі. Від незручного положення тіла дідусеві стало зле, і на його крики збіглися медсестри. Вони і розпочали рятувальну операцію. Спершу принесли подушку.

Наталя Бунт, сестра-господиня поліклініки: "Виявили чоловіка в туалеті, рука якого знаходилася в унітазі по плече. Намагалися витягнути, людині стало погано. 76 років, в стані такому, що голова на східцях туалету, а рука зажата там. Намагалися своїми силами його звідти дістати, лили туди засоби. Потім викликали рятувальників".

Вже за 15 хвилин приїхали рятувальники. Для рівненських МНС-ників це перший такий досвід. Розбити унітаз не могли, адже ризикували пошкодити дідусю руку.

Леонід Назарук, командир відділення СДПЧ-1: "Ми використовували пневмоножиці, лом, молоток, зубило, але в нас часу було дуже мало, адже рука отікала, і могло бути омертвіння тканини. Тому ми всіма способами намагалися врятувати руку людині".

Діяти довелося швидко, адже комічна на перший погляд ситуація могла обернутися великою бідою. Літній чоловік вже не відчував руки, яка сильно набрякла.

За годину дідуся таки визволили. Він ошелешений, але цілком здоровий, кажуть медики. Сам пан Олексій дивується своєму невезінню та дякує рятувальникам.

Олексій Копіков, постраждалий: "Дуже дякую рятувальникам, що мені спасли життя, дуже вдячний".

У поліклініці кажуть, люди частенько гублять в унітазі ключі та мобільні телефони, а відтак тутешній завгосп уже навчився їх витягати спеціальним гачком. У цій ситуації ключі дістати так і не вдалося, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «У рівненській поліклініці чоловік застряг в унітазі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути