пʼятниця, 26 лютого 2016 06:25

У РФ через службову недбалість звільнено 18 співробітників пологового будинку

У РФ через службову недбалість звільнено 18 співробітників пологового будинку
Фото: technosotnya.com

Прокуратура Орловської області РФ в ході перевірки виявила порушення в перинатальному центрі, де в січні померли вісім немовлят, повідомляється на сайті Генпрокуратури РФ.

Прокурори виявили, що у трьох лікарів з відділення новонароджених були відсутні сертифікати за спеціальностями "анестезіологія і реанімація". Співробітники центру використовували медичні вироби із простроченим терміном придатності, а правила зберігання ліків порушувалися.

Також фахівці виявили "помилки як в діагностиці захворювань, так і в їх лікуванні", оскільки "заключні діагнози суперечать попереднім висновкам", є "розбіжності заключного клінічного і патолого-анатомічного діагнозів".

18 співробітників пологового будинку були відсторонені від роботи, оскільки у них були виявлені інфекційні захворювання.

З 3 по 18 січня в перинатальному центрі померли вісім новонароджених. Зараз обставини трагедії розслідуються в рамках справи за статтею "Недбалість".

Зараз ви читаєте новину «У РФ через службову недбалість звільнено 18 співробітників пологового будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути