неділя, 15 листопада 2015 20:04

У полоні бойовиків залишається 142 українці

У полоні бойовиків залишається 142 українці
Фото: www.5.ua

Після звільнення в неділю з полону бойовиків двох представників Держслужби України з надзвичайних ситуацій, кількість незаконно утримуваних ними українців становить 142 людини. Серед них є тяжкопоранені, а також деякі мають проблеми зі здоров'ям.

Про це повідомляє представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі, народний депутат Ірина Геращенко.

"До операції по звільненню (двох співробітників ГСЧС - ІФ) була долучена Місія міжнародного Червоного Хреста ... Тим часом в полоні залишається 142 українців. Намагаємося звільнити в першу чергу декількох тяжкопоранених і тих, хто має проблеми зі здоров'ям, б'ємося за звільнення тих, хто в полоні вже багато місяців. Все непросто, але працюємо ", - написала вона у своїй сторінці у Фейсбуці в неділю ввечері.

Нагадаємо, що процедура обміну полоненими за формулою "два на два" відбулася сьогодні на нейтральній території - між блокпостами в Мар'їнці та Олександрівці в присутності спостерігачів ОБСЄ.

Зараз ви читаєте новину «У полоні бойовиків залишається 142 українці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути