вівторок, 24 листопада 2015 01:08

У передмісті Парижа на смітнику знайшли "пояс шахіда"

У передмісті Парижа на смітнику знайшли "пояс шахіда"
uaport.net

У місті Монруж, яке знаходиться на північний захід від Парижа (Франція) поліція виявила пояс з вибухівкою, повідомляє телеканал France Info.

Повідомляється, що "пояс шахіда" знайшли в сміттєвому баку. На ньому є два заряди: один на рівні живота, другий, розташований на спині. Телеканал зазначає, що пояс мав схожу форму з тими, які використовувалися при терактах в Парижі.

У даний момент поліція оточила місце, де була виявлена вибухівка.

За інформацією Daily Mail, вибухівка із відсутнім детонатором була знайдена в районі міста, куди втік один із терористів – 26-річний Салах Абдеслам. Знахідка може свідчити, що він відмовився виконувати свою місію, викинув вибухівку та утік. Зараз Абдеслама називають "найбільш розшукуваною людиною Європи".

Нагадаємо, що 13 листопада в Парижі відбулася серія терактів. Загинуло щонайменше 152 людини, 320 поранені. Терористи влаштували кілька перестрілок в різних частинах міста, здійснили три вибухи біля футбольного стадіону, а також захопили заручників в концертному залі. Вісьмох терористів силовикам вдалося ліквідувати.

Зараз ви читаєте новину «У передмісті Парижа на смітнику знайшли "пояс шахіда"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути