Ексклюзиви
пʼятниця, 07 серпня 2015 10:30

У парках Солом'янки з'являться освітлення і безкоштовний вайфай

У парках Солом'янки з'являться освітлення і безкоштовний вайфай

Ландшафтний парк і парк Островського у Солом'янському районі Києва істотно оновлять. Про це повідомив депутат Київської міської ради від Солом'янського району Микола Негрич.

За словами депутата, спільно з волонтерами вони ініціювали створення концепції розвитку парків Солом'янського району і вже почали роботи з благоустрою парків.

Зокрема, у Солом'янському ландшафтному парку, за підтримки Негрича замінили асфальтне покриття, поставили лавки та урни, а днями встановили близько двох десятків ліхтарів на території парку.

Як повідомив Микола Негрич, наступним кроком стане благоустрій парку Островського, що на Солом'янській площі.

"Ми регулярно спілкуємося з жителями району й ті оновлення, які вдалося зробити в парках - по суті відповідь на запит киян жити в комфортному районі", - сказав депутат від Солом'янки - "Наступним кроком стане безкоштовний вайфай в парку Островського. Там є великий дитячий майданчик і постійно гуляють молоді сім'ї з дітьми. Думаю, що батькам буде комфортно користуватися інтернетом, обмінюватися фотографіями ", - повідомив Микола Негрич.

Як відомо, кияни звернулися до депутата від Солом'янського району Миколі Негрича з проханням благоустроїти Ландшафтний парк. Відповіддю на це стала концепція розвитку парку в рамках ініціативи депутата "Солом'янка - комфортний район".

Зараз ви читаєте новину «У парках Солом'янки з'являться освітлення і безкоштовний вайфай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути