субота, 20 лютого 2016 14:11

У Маріуполі вшанували пам'ять загиблих майданівців

У Маріуполі вшанували пам'ять загиблих майданівців
фото: mariupol.tv

Сьогодні у Маріуполі біля пам'ятника Тарасу Шевченку відбувся мітинг-реквієм в пам'ять про Героїв Небесної сотні і Революції Гідності.

У заході взяли участь більше ста жителів і гостей міста: активісти, військові, поліція, представники міської ради, начальник обласної поліції В'ячеслав Аброськін і губернатор Донецької області Павло Жебрівський, - повідомляє Mariupol TV.

"З Донецької області загинуло 4 наших громадян: двоє з Краматорська, один з Добропілля і один з Бахмута. У нас з вами є обов'язок перед світлою їх пам'яттю зробити все для того, щоб те, про що вони мріяли, збулось. Щоб Україна дійсно була європейською, заможною, процвітаючою країною і з хорошими соціальними стандартами. Я думаю, що цей обов'язок ми з вами виконаємо", - каже Павло Жебрівський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Северодонецьку вшанують Небесну Сотню

Як розповідає начальник обласної поліції В'ячеслав Аброськін, для нього Майдан – це передусім прагнення людей змінити нашу країну і зробити її європейської.

"Ця Небесна сотня загинула за майбутнє нашої країни. Всі люди, які вийшли на майдан, вони вийшли за покликом своєї душі і серця. Ніхто їх не примушував і не примушував. Вони вийшли самі довільно, свідомо і перебували там багато днів заради зміни нашої країни на краще", - говорить В'ячеслав Аброськін.

Всі присутні на мітингу вшанували загиблих хвилиною мовчання. Завершився захід покладанням квітів до пам'ятника Шевченка.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі вшанували пам'ять загиблих майданівців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути