середа, 06 жовтня 2010 20:01

У Маріуполі потяг збив двох людей

У Маріуполі потяг збив двох людей
5 жовтня близько 13-ї години у Маріуполі потяг збив двох людей. Це сталося в мікрорайоні Гавань, що біля залізничного вокзалу. 70-річний чоловік помер на місці від отриманих травм, 42-річного відвезли у травматологічне відділення міської лікарні швидкої допомоги.

За словами заступника начальника лінійного відділу станції Маріуполь Світлани Шуляк, машиніст тепловозу зробив все можливе, аби уникнути зіткнення.

"Машиніст задіяв екстрене гальмування, але відстань до людей була замалою, її не вистачило для гальмівного шляху. Зіткнення уникнути не вдалося. Залишається загадкою, чому чоловіки не чули попереджувальних сигналів з тепловозу. А все одно пішли переходити залізничне полотно у невстановленому місці", - сказала вона.

Як повідомили у лікарні швидкої допомоги, у 70-річного чоловіка були травми несумісні з життям. А у 42-річного - багаточисельні політравми. Він потрапив у лікарню у стані травматичного шоку.

"Кажуть, що йому будуть ампутувати стопу на нозі. Аналізи підтвердили, що він на момент аварії був у стані алкогольного сп'яніння. Чоловіки є родичами, батько й син. Напевне, мешканці мікрорайону Гавань", - зазначила Шуляк.

Всі обставини пригоди з'ясовують правоохоронні органи.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі потяг збив двох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути