пʼятниця, 19 серпня 2011 12:42

У Львові до 24 серпня бідним видадуть макарони і консерви

У Львові до 24 серпня бідним видадуть макарони і консерви

У Львові до Дня Незалежності бідним львів'янам роздадуть подарунки - гроші та продукти. На премії міська рада витратила 171 тис. грн. Роздала їх 587 людям, керуючись принципом, що саме вони долучилися до здобуття незалежності.

Це 57 вдів ветеранів УПА та 41 вдова політв'язнів, які отримали по 500 грн.

Інваліди І, ІІ груп, які народилися в 1991 році, отримали по 250 грн. Таку ж суму виділили матерям дітей, батьки яких ухиляються від сплати аліментів. Також батькам дітей, матері яких ухиляються від сплати аліментів. Таких у місті 6 осіб.

Уперше до Дня Незалежності малозабезпеченим, які хворіють, виділять 300 продуктових наборів. До набору входить консерва "сардина", пачка рису, пачка макаронів, пачки печива та чаю, банка згущеного молока. На ці продукти міська рада виділила 15 тис. грн. Пакунки цим людям рознесуть працівники відділень соцзахисту.

"Також цього року вперше всі клієнти центру одиноких непрацездатних громадян отримають "солодкі сюрпризи". Це 2400 львів'ян, -  розповіла Ольга Павлюк із департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. - Даруночок складається з пачки чаю, печива та солодкого рулету. На ці потреби місто виділило більше 47 тисяч гривень. Кожен подарунковий пакет містить невелику листівку з привітанням від управління соціального захисту і влади міста зі святом".


Зараз ви читаєте новину «У Львові до 24 серпня бідним видадуть макарони і консерви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути