вівторок, 11 травня 2010 13:15

У Латвії з'явилися презервативи із фотографіями місцевих політиків

У Латвії з'явилися презервативи із фотографіями місцевих політиків

У Ризі в продажу з'явилися презервативи, на упаковці яких зображені латвійські політики - Айнар Шлесерса, Андріс Шкеле, Ніл Ушаков, Ейнар Репше, Атіс Слактеріс і Айгар Калвітіс.

Ушаков і Шлесерса зображені на кораблі, Репше в оточенні інопланетян визнає помилки, а Шкеле, який розчавив їжачка, обіцяє повернутися.

Презервативи супроводжуються спеціальними інструкціями. Зокрема, виріб "Nasing spe? Al" (спотворене Nothing special) з Атіс Слактеріс призначений для використання після уроків англійської мови.

Фраза "Nothing special", нагадаємо, стала в Латвії крилатою після того, як її використав міністр фінансів Атіс Слактеріс в інтерв'ю, опублікованому в розпал економічної кризи наприкінці 2008 року. Таким чином чиновник відповів на запитання "Що сталося з латвійською економікою?" . Приводом для жартів також став не надто високий рівень володіння англійською мовою, який продемонстрував чиновник.

"Великий поштовх" з Айгаром Калвітісом, відповідно до інструкції, добре підходить до грошей і шампанського, "презерватив Шлесерса" - для трактористів і водіїв ковзанок. Покупці особливо оцінили презервативи "XL Шлесерса", зображення Риги і презервативи з зображенням Леніна.

Журналісти опитали деяких політиків щодо продажу презервативів з їхнім зображенням. Мер Риги Ніл Ушаков заявив, що його це не турбує. Водночас лідер ЛПП / ЛЦ Айнар Шлесерса розцінив це як поганий жарт.

"Політичні презервативи" випустила компанія Censuns. Представник її керівництва Гіртс Лочмеліс розповів, що над дизайном упаковок працювали кілька десятків людей. Даних про результати продаж журналісти не мають.

News2ru, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «У Латвії з'явилися презервативи із фотографіями місцевих політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути