четвер, 15 квітня 2010 13:04

У Києві може з"явитись вулиця Качинського

У Києві може з"явитись вулиця Качинського

Заступник голови партії "За Україну!", голова Київської міської організації партії Юрій Зубко звернувся до Київського міського голови та Київської міськради з пропозицією назвати одну з вулиць столиці іменем трагічно загиблого президента Польщі Леха Качинського. Про це повідомили у прес-службі "За Україну!".

Зубко пропонує перейменувати іменем Качинського вулицю, яка нині носить ім"я російського більшовика польського походження Вацлава Воровського.

"Качинський був патріотом Польщі і ще з часів Солідарності боровся за демократичну Польщу і її звільнення з-під радянського гніту", - пояснив заступник голови партії.

"Окрім того, Лех Качинський був величезним другом українського народу, який часто робив для інтеграції України до європейського співтовариства більше, ніж сама українська влада", - наголосив Зубко.

Нагадаємо, частина вулиці Польської в Одесі від Дерибасівської до Буніна носитиме ім"я загиблого в авіакатастрофі президента Польщі Леха Качинського, передає proUA.

Зараз ви читаєте новину «У Києві може з"явитись вулиця Качинського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути