середа, 25 грудня 2013 11:56

У Києві студенти вийшли на протест проти затримки стипендій

У Києві студенти вийшли на протест проти затримки стипендій
Фото: nikorupciji.org

Українські студенти вийшли на протест проти невиплати стипендій. У парк Шевченка, навпроти головного корпусу Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, вони вийшли на протест проти затримки стипендій, яку їм не виплачують вже більше тижня.

"Нас повинно було вийти більше, але вчора ректор університету Шевченка заявив, що гроші на рахунку університету вже є і невдовзі вони мають прийти на рахунок студентів. Якщо протягом 25 грудня, тобто сьогоднішнього дня, гроші не будуть виплачені - доведеться поновити мобілізацію студентів та організовувати студентські протести", - сказала студентка  Києво-Могилянської академії Младена Качурець.

На площу вийшло кілька десятків студентів, вони тримали плакати за гаслами " + 22 мільярди міліці - фінансування освіти", "Уряд Азарова + кийки - освіта".

Звідси студенти рушили на акцію протесту проти побиття громадських активістів, яка проходить під стінами Міністерства внутрішніх справ. Вчора студенти планували влаштувати ходу  до Кабінету міністрів, однак, через більш резонані події, що відбулися в Україні напередодні, студенти вирішили приєднатися до акцій протестів, що вже проводяться.

Зараз ви читаєте новину «У Києві студенти вийшли на протест проти затримки стипендій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути