вівторок, 26 січня 2016 16:07

У Франції масово протестували проти Uber

У Франції масово протестували проти Uber
В протестах беруть участь таксисти, вчителі, авіадиспетчери і фермери. Автор: www.thenational.ae

В протестах взяли участь таксисти, вчителі, авіадиспетчери і фермери. Поліція використала сльозогінний газ проти водіїв таксі, які намагалися пройти через важливу об'їзну дорогу в Парижі, повідомляє The Guardian.

Сотні таксистів розташувалися на маршрутах в аеропортах і на великому перетині в західній частині Парижа. Поліція застосувала сльозогінний газ, щоб відтіснити десятки водіїв, які намагалися заблокувати дорогу біля "Порт Майо". Деякі таксисти підпалили шини.

Вони протестували проти "недобросовісної конкуренції" із транспортним сервісом Uber та іншими неліцензованими приватними таксі напрокат і вимагали компенсації. Поліція арештувала 20 осіб.

Уряд Франції не зміг захистити водіїв таксі і "забезпечити повагу норм", заявив прес-секретар "Таксі де Франс" Тьєррі Гішар.

Водночас у Франції протестували авіадиспетчери проти втрати тисячі робочих місць за останні 10 років. Вчителі, працівники лікарень і фермери також вийшли на протести. Вони вимагали вищих цін на свою продукцію і послуги.

Зараз ви читаєте новину «У Франції масово протестували проти Uber». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути