неділя, 24 червня 2012 04:10

У центр Києва знову повернулися бомжі?

Днями на вулиці Хрещатик біля офіційної київської фан-зони Євро-2012 на лавці сиділи три чоловіки, які за зовнішніми ознаками й поведінкою нагадували безхатченків.

Бомжі були помічені на головній вулиці столиці близько 9-ї ранку, коли у фан-зоні й навколо неї майже не було людей. Чолов'яги жваво щось обговорювали, сидячи на лавці біля входу в станцію метро Хрещатик.

Нагадаємо, після початку Євро-2012 із центру Києва різко зникли люди, що не мають постійного місця проживання. Це пов'язували з діями міської влади, яка таким чином готувала центр столиці до прийому іноземних гостей.

За тиждень після початку чемпіонату Європи київські двірники скаржилися на великі купи сміття на Майдані й просили повернути в центр безхатченків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бомжів із центру Києва тримають у Шевченківському райвідділку

"Поверніть на Хрещатик бомжів, буде менше сміття. Дай сюди двох-трьох мужиків із торбами, вони раз-два все визбирали б. Нам на руки легше було б", – казала Gazeta.ua тоді одна жінка-двірник.

Та згодом з'явилася інформація, що багатьох бомжів із центру Києва тримають у Шевченківському районному відділі внутрішніх справ (РВВС). Мало того, щодня їх виганяють на примусові роботи.

Однак деякі безпритульні розповіли Gazeta.ua, що від міліціонерів можна відкупитися, заплативши приблизно 150 гривень.

Очевидно, саме такі бомжі повертаються на Хрещатик задля щедрої здобичі, яку залишають вболівальники після себе в середині й навколо фан-зони.

Зараз ви читаєте новину «У центр Києва знову повернулися бомжі?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути