вівторок, 18 серпня 2009 09:39

У Чечні вбили російськомовну родину з п"яти чоловік

У станиці Первомайська в Грозненському районі Чечні вбиті п"ять членів російськомовної сім"ї.

Тіла трьох жінок і двох чоловіків з вогнепальними пораненнями були знайдені в одному з будинків станиці в другій половині дня 17 серпня. Імена всіх жертв: жителі Первомайської Віра Калиниченко 1946 року народження, Олексій Калиниченко 1973 року народження, Антоніна Калиниченко 1988 року народження, Дмитро Крючков 1962 року народження і Марія Свинцова 1951 року народження.

На думку слідчих, вбивство було здійснено вночі. На користь цієї версії говорить те, що всі загиблі були знайдені в ліжках. У момент злочину в будинку знаходилися двоє дітей молодших за три роки, вони не постраждали.

Міністр внутрішніх справ Чечні Руслан Алханов, коментуючи ситуацію, сказав кореспондентові "Інтерфаксу", що подія - "жахливий злочин, який не можна виправдати нічим, вчинили його люди, у яких немає ні честі, ні совісті, ні сорому, ні жалості". Алханов заявив, що вбивці, на його думку, сподівалися ускладнити ситуацію в регіоні.

Порушена кримінальна справа за статтями КК 105 ("Вбивство") і 222 ("Незаконні придбання, передача, збут, зберігання, перевезення або носіння зброї, його основних частин, боєприпасів, вибухових речовин і вибухових пристроїв").

Life.ru

Зараз ви читаєте новину «У Чечні вбили російськомовну родину з п"яти чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути