понеділок, 09 листопада 2015 16:49

Туроператори РФ прогнозують втратити 3,6 мільярдів рублів через заборону польотів в Єгипет

Туроператори РФ прогнозують втратити 3,6 мільярдів рублів через заборону польотів в Єгипет
Автор: www.m24.ru Російські туроператори можуть втратити 3,6 мільярдів рублів через заборону літати в Єгипет. Про це заявив Дмитрій Горін, віце-президент Асоціації туроператорів Росії (АТОР).

Росія заборонила своїм туроператорам літати в Єгипет.

Російські туроператори можуть втратити 3,6 мільярдів рублів через заборону літати в Єгипет. Про це заявив Дмитрій Горін, віце-президент Асоціації туроператорів Росії (АТОР).

Також він додав, що вищезазначена сума стосується не всього ринку, а лише втрат членів АТОР. В асоціації розрахували, що до кінця року росіяни купили вже близько 70 тисяч путівок в Єгипет за середньою ціною $800.

Також за останню добу з Єгипту вивезли 11 тисяч російських туристів. Аркадій Дворкович, голова оперативного штабу РФ з питань призупинення авіасполучення з Єгиптом повідомив, що "сьогодні, мабуть, буде навіть трохи більше, сьогодні самий гарячий день в цьому значенні".

Як раніше повідомляла Gazeta.ua, з 6 листопада Росія припинила польоти в Єгипет. Президент РФ Володимир Путін погодився призупинити авіасполучення внаслідок катастрофи літака А321. Всі 224 особи, які перебували на борту загинули.

Зараз ви читаєте новину «Туроператори РФ прогнозують втратити 3,6 мільярдів рублів через заборону польотів в Єгипет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути