неділя, 25 січня 2015 15:31

"Треба розвертати кулемети проти штабів та брехунів" - Ніна Матвієнко
5

Фото: Ельдар Сарахман

Народна артистка України 67-річна Ніна Матвієнко,  вважає, що зараз в Україні відбувається "геноцид нації". Про це вона сказала виступаючи на Народному віче на Майдані Незалежності приуроченому вшануванню жертв обстрілів у Маріуполі та проти російської агресії.

"Ми не повинні вести цю братовбивчу війну. Там, на Сході, моя рідня. Мені нелегко. І чомусь мені приписують, що я виступаю за північних сусідів. Ні. Хай вони горять там без мене. Не можна мовчати. Чому ми платимо тисячі доларів за те, щоб забрати трупи наших дітей? Це що за базар? Це мабуть треба повертати стрілки і кулемети проти штабів та брехунів" - зазначила ніна Матвієнко.

Біля імпровізованої стели Незалежності зібралось близько ста людей. Ніна Матвієнко виступає кілька хвилин. Час від часу люди переривають її виступ аплодисментами. Декілька жінок у натовпі плачуть.

Коли питаю хлопців - "За кого ви воюєте? З ким воюєте?". Мовчать. Всередині йде війна. Чоловіків стає все менше і менше, а це мільйони ненароджених дітей. Це краса нації. Невінчані, неціловані. Це страшно" - сказала Матвієнко. Це ганьба, коли діти йдуть вперед, а батьки стоять позаду. Коли почався Майдан я просила матерів не пускати дітей, а хай вперед ідуть батьки. Ми повинні відповідати за минуле, а майбутнє заповідати нашим дітям" - зазначила співачка.

Зараз ви читаєте новину «"Треба розвертати кулемети проти штабів та брехунів" - Ніна Матвієнко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути