понеділок, 22 вересня 2008 13:48

Тіну Кароль нагородили за високі заслуги перед церквою

Тіну Кароль нагородили за високі заслуги перед церквою

Українська співачка Тіна Кароль удостоєна церковного Ордена Святої Великомучениці Катерини першого ступеня.

Орден є однією з найвищих нагород церкви, вручається за особистим розпорядженням Патріарха Всієї Русі або Митрополита Київського і Всієї України.

Церемонія нагородження відбулася в понеділок, 22 вересня, о 10 годині ранку в Ільїнській церкві. Орден співачці вручали за проханням Митрополита Київського і Всієї України, Предстоятеля Української православної церкви Володимира.

"Українська співачка Тіна Кароль нагороджена Орденом Святої Великомучениці Катерини Першого ступеня за високі заслуги перед українською православною церквою. Даним Орденом ми відзначаємо людину за заслуги, вчинки, діяння, які направлені на благо людства, на його прояснення, духовний порятунок. Тіна Кароль одна з небагатьох українських артистів, яка втілює чистоту, щирість і віру; її пісні надихають людей на благі вчинки і добрі почуття", - мовиться в повідомленні до Ордена.

"Мені приємно отримувати цей Орден", - сказала співачка на церемонії вручення. - "Ця висока нагорода - велика честь для мене, я жодною мірою не чекала отримати цей Орден, і щиро вдячна за те, що пісні і моя робота були відмічені".

У ході церемонії співачці вручили Церковну грамоту про нагороду і сам Орден з чистого золота, усипаний червоними рубінами, повідомляє Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Тіну Кароль нагородили за високі заслуги перед церквою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути