понеділок, 27 липня 2015 02:45

Тіматі розкритикував Саакашвілі: ви не Путін і не Кадиров

Тіматі розкритикував Саакашвілі: ви не Путін і не Кадиров
Фото: timati_yunusov / Instagram

Російський співак Тіматі накинувся з критикою на главу Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі після того, як його концерт в Одесі був скасований.

"Немає проблем, я не буду давати концерт, що б не радувати Саакашвілі зайвим приводом для провокацій. Але от чи варто взагалі сприймати серйозно слова політика, який обікрав власну країну, що знаходиться у федеральному розшуку, будучи вигнаним власним народом?! Кандидатура нічим не краща за попереднього президента, так якщо тверезо зважити", - написав Тіматі в своєму Instagram.

Співак зізнався у своїй любові до Одеси і України. "Просто так вийшло, що ми стали заручниками обставин, які, на жаль, нам заважають частіше бачитися. Але впевнений,це тимчасово", - написав він. В кінці свого гнівного поста Тіматі написав, що Саакашвілі не рівня Путіна і Кадирова. "В іншому, я вважаю що вам, Мікаел, не варто навіть в контексті ваших висловлювань бути згаданим поряд з такими прізвищами, як В. В. Путін і Р. А. Кадиров. Справжній чоловік справи робить, а не жує краватку", - написав співак.

 

С утра прочитал это послание в Фейсбук и Твиттере М.Саакашвили. В котором вышеупомянутый персонаж, настоятельно рекомендует горожанам не ходить на мой концерт и пограничникам закрыть мне въезд на территорию города Одесса. Нет проблем, я не буду давать концерт, что бы не радовать М.Саакашвили лишним поводом для провокаций. Но вот стоит ли вообще воспринимать в серьез слова политика, обворовавшего собственную страну, находящегося в федеральном розыске, будучи изгнанным собственным же народом ?! Кандидатура, ни чем не лучше предыдущего президента, так если трезво взвесить. Я люблю Одессу, собственно как и Украину в целом, просто так вышло что мы стали заложниками обстоятельств, которые, к сожалению нам мешают чаще видеться. Но уверен это временно. Единственное в чем М.Саакашвили действительно прав, это то, что клуб "Ибица" действительно одна из лучших в Европе площадок. В остальном, я считаю что вам Микаэл не стоит даже в контексте ваших высказываний быть упомянутым, рядом с такими фамилиями как В.В.Путин и Р.А.Кадыров. Настоящий мужчина дела делает, а не жует галстук )))

Фото опубликовано Black Star (@timatiofficial)

Нагадаємо, голова Одеської області Міхеіл Саакашвілі написав в соцмережі, що обурений планами Одеського клубу "Ібіца" влаштувати концерт Тіматі. "Не розумію, як ви могли запросити Тіматі, який повністю виправдовує російську агресію і називає Україну "молодшим братом", який запив і почав вживати наркотики", - сказав Саакашвілі. Голова Одеської ОДА порадив прикордонникам не пускати репера в Україну. Після цього у клубі "Ібіца" заявили, що скасували концерт Тіматі.

Зараз ви читаєте новину «Тіматі розкритикував Саакашвілі: ви не Путін і не Кадиров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути