четвер, 20 грудня 2012 12:03

Тернополянка-"провидиця" під час "кінця світу" радить не виглядати у вікно

Тернополянка Ольга Дрьоміна, яка працює сторожем в місцевій школі, побачила сон, який, за її словами, провіщав катаклізми після 21 грудня. Від того часу вона готується до так званого "кінця світу". Останню зарплату витратила на необхідні запаси, аби перечекати важкий час.

"Отримую тисячу гривень, тому нема можливості контейнер купити. Взяла тільки найнеобхідніше: супові пакети, "Мівіну", чай, консерви, серветки, туалетний папір, мило, бинти. Всього по 20 одиниць", ? розповіла жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-15 кінців світу у кіно: астероїд, зомбі, інопланетяни

Купивши шість буханок хліба, Дрьоміна насушила в електродуховці сухарів. Також зробила запаси їжі для кішки. Де зустрічати "кінець світу" ще не вирішила. Мріє зробити це в людному місці, але в той же час зазначає, що найкраще перебути скруту в підвалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Замість кінця світу відзначатимемо кінець Гостинного двору" — Олаф Клеменсен

"Я уявляю собі, що перші два або чотири дні надворі буде постійно темно, але з неба буде йти світло від параду планет. В той час з вікна краще не виглядати. Потім почнуться природні катаклізми, від них зникне світло і в місті нічого не працюватиме. Не вірю, що життя після цього взагалі не буде. Просто буде важкий час, який потрібно перечекати", ? запевнила провидиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 74% киян не вірять у "кінець світу" 21 грудня 2012 року

Дрьоміна вважає, що певний дар відчула в собі три роки тому. Відтоді каже, краще розбирається в людях, вночі часто спілкується з покійниками і часом має віщі сни. Востаннє, кілька місяців тому, передбачила смерть свого дядька з Росії.

Зараз ви читаєте новину «Тернополянка-"провидиця" під час "кінця світу" радить не виглядати у вікно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути