неділя, 28 квітня 2024 08:30

Такі вихідні випадають раз на десятиріччя: яким знакам підготуватися до суперзмін

Такі вихідні випадають раз на десятиріччя: яким знакам підготуватися до суперзмін
Цими днями є шанс зустріти багато цікавих людей. Фото: pixabay.com

27-28 квітня уникайте заздрісних людей. Не розказуйте знайомим про сімейні справи. Щастя любить тишу.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Мало що вдаватиметься, - говорить астрологиня. - Це не означає, що час сидіти, склавши руки. За працю отримаєте щедру винагороду. Субота стане днем нових ідей, чудових знахідок і одкровень. Оригінальні рішення дозволять знаходити вихід із будь-якої складної ситуації. Можна розпочинати черговий навчальний курс. Переймати досвід професіоналів. Час спробувати освоїти нову професію чи навичку. Не засиджуйтеся довго на одному місці. Цими днями є шанс зустріти багато цікавих людей. Невдалими будуть експерименти із зовнішністю. Подумайте про оновлення гардеробу наступного тижня. Неділя не годиться для будівництва й ремонту приміщення. Наведіть лад у господарстві. Під час занять спортом запобігайте травмуванню суглобів і зв'язок. Приділіть більше уваги догляду за зубами. До стоматолога зайдіть у суботу. Легко буде досягти своїх цілей. Такі вихідні випадають раз на десятиріччя. Терезам, Скорпіонам і Козорогам варто підготуватися до суперзмін".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Спокійніше сприймайте все, що відбувається навколо вас. Багато що не подобається, але це не привід гарячкувати. Стануть відомі таємниці, які давно вас непокоїли. Зрозумієте, чому справи ідуть шкереберть, а стосунки у родині не клеяться.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Купіть те, про що давно мріяли. Не намагайтеся прив'язати коханих до себе. Годі страждати і вимагати уваги. Прогуляйтеся на самоті. Настрій підніме шопінг.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Заробітки зростають. Зачекайте з покупкою нерухомості та гаражів. Зараз буде обмаль вдалих пропозицій. Доглядайте за ступнями ніг. Вдалий період, аби позбутися мозолів.

Рак (22 червня - 22 липня)

Хотітиметься усього та одразу, але на більшість покупок грошей забракне. Через це настрій буде зіпсований. Беріться за справи, які давно відкладали. Скоро гаманець наповниться і ви зможете дозволити собі більше.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Відганяйте депресію. Представники протилежної статі захоплюватимуться вами. Не давайте їм хибних надій, якщо не маєте серйозних намірів.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Коханих засмучуватиме ваша байдужість. Не відмовляйте їм та дітям в увазі. Можете втрати їхню довіру. Вдало пройде візит до перукаря. Нова зачіска пасуватиме.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Здоровий сніданок: чотири продукти, які не варто їсти вранці

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Непокоїтимуть неприємні передчуття. Сновидіння не будуть віщими. Багатьом доведеться змінити свої наміри і плани. Обмежте спілкування з людьми, які приносять у ваше життя проблеми.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Потішать високі заробітки. Стережіться шахрайства в інтернеті. У магазині перераховуйте решту біля каси. Не змушуйте коханих іти на подвиги заради вас. Вони і так багато роблять для того, аби ви почувалися задоволеними.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Матимете достатньо причин, аби радикально все змінити. Добре подумайте, чого бажаєте. Біль у грудях спонукає звернутися до кардіолога. Покращите фігуру, якщо позбудетеся звички під'їдати протягом дня.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

У суботу варто купувати кухонну техніки та пральну машинку. У неділю - записуватися на мовні курси. Досить переобтяжувати голову плітками. Зосередьтеся на навчанні.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

До подій цього тижня ставтеся, як до дарунку долі. Усе, що відбувається – на краще. Не засмучуйтеся, якщо не встигли на потяг чи автобус. Усе робиться на краще.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Шукайте додаткову роботу, а не нові засоби економії. Не позичайте гроші у знайомих, бо зіпсуєте стосунки з ними.

З 22 по 29 квітня гроші йтимуть до рук. Погоджуйтеся на нове співробітництво. Відстоюйте власні фінансові інтереси. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть непристойно багатими.

Зараз ви читаєте новину «Такі вихідні випадають раз на десятиріччя: яким знакам підготуватися до суперзмін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути