середа, 24 квітня 2013 15:24

Суди за ТВі можуть тривати роки, а колектив зміниться до осені - експерти

Суди за ТВі можуть тривати роки, а колектив зміниться до осені - експерти
Фото: korrespondent.net

Якщо конфлікт навколо ТВі не буде вирішено мирним шляхом, то судові тяжби навколо телеканалу можуть тривати від 4 до 8 років. Про це на прес-конференції розповіла медіа-юрист Тетяна Котюжинська, передає Gazeta.ua.

Вона не виключає, що справу можна розглядати не тільки в українських, а й у європейських судах. При цьому інтерес до проблем навколо каналу згасне, і ситуація на медіаринку може абсолютно змінитися.

"Якщо будуть упередження (судових органів - Gazeta.ua), рішення буде прийнято швидко", - зазначила юрист.

На думку виконавчого директора Інституту масової інформації Вікторії Сюмар, вже восени ТВі не матиме той самий колектив, який має зараз.

"Більшість колективу стала сьогодні на бік гендиректора каналу Наталі Катеринчук, яку змістили, щоб поставити на цю посаду Артема Шевченка. З іншого боку, частина колишніх топ-менеджерів, зокрема Віталій Портніков, Микола Княжицький вважають, що порушень при зміні керівництва не було", - зазначила Сюмар.

Вона назвала трудовий колектив і аудиторію ТВі "найбільшою цінністю каналу" і сказала, що журналістів телеканалу будуть розтягувати інші канали, а багато хто може взагалі залишитися "за бортом". Хтось залишиться з новими керівниками, хтось піде на 5 канал - єдиний, який бодай намагається працювати у напрямку об'єктивності, хтось почне робити власні проекти. Частина людей піде на інтернет-телебачення.

Зараз ви читаєте новину «Суди за ТВі можуть тривати роки, а колектив зміниться до осені - експерти ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути