неділя, 02 жовтня 2016 10:10

Суд розгляне справу про непричетність Табачника до девелоперської компанії Черненка

Суд розгляне справу про непричетність Табачника до девелоперської компанії Черненка

Ігор Черненко подав позов до Солом'янського районного суду Києва з метою визнання недостовірною інформацію про причетність Михайла Табачника (молодший брат Дмитра Табачника, екс-міністра освіти) до девелоперської компанії Investment Development Property (IDP).

"У червні цього року ЗМІ опублікували статтю про успішних українських девелоперів. Автор матеріалу вказує, що "контролером та негласним власником Investment Development Property" є Михайло Табачник. Хочу заявити з усією відповідальністю, що це твердження не відповідає дійсності. Я єдиний власник цієї компанії", - сказав Черненко.

Він зазначив, що наведена публікація завдає йому репутаційної шкоди, а також негативно позначається на його підприємницькій діяльності.

"Такі статті, з перекрученою інформацією і помилковими фактами, паплюжать мою честь і гідність і заважають вести бізнес. Я не хочу, щоб мої партнери - компанії, з якими співпрацює IDP, були введені в оману. Тому, щоб раз і назавжди поставити крапку в цьому питанні, а також з метою запобігти можливим спекуляціям у майбутньому, я подав позов про визнання оприлюдненої інформації недостовірною. Засідання суду заплановане на кінець жовтня", - сказав він.

Черненко також поінформував, що надав всю необхідну інформацію по своїх позовах до суду.

"Девелоперському бізнесу в Україні і так нелегко працюється, враховуючи нестабільність економічної та політичної ситуації в країні. А подібного роду наклепи тільки погіршують ситуацію і відволікають від робочого процесу", - додав він.

За його словами, компанія Investment Development Property створена шляхом ребрендингу "Тіко Констракшн" і успішно працює на ринку нерухомості Києві з 2014 року. Серед проектів девелопера Черненко назвав бізнес-центри на Подолі, БЦ "Карат", БЦ "Капітал". Ігор Черненко також є власником і "Авто Трейд Компані".

Зараз ви читаєте новину «Суд розгляне справу про непричетність Табачника до девелоперської компанії Черненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути