понеділок, 06 лютого 2017 14:10

Степан Фесенко має двосторонню глухоту – на імплант потрібні сотні тисяч гривень

 

15-місячний Степан Фесенко з міста Миколаїв має двосторонню нейросенсорну глухоту четвертого ступеня. Дитина потребує встановлення кохлеарного імплантата. Його вартість становить від 600 до 900 тис. грн.

"Про глухоту в Стьопи ми дізналися, коли йому було сім місяців. Він не відреагував на сильний сигнал автомобіля. Дома ми стукали каструлями, щоб побачити, чи почує дитина. На консультації в наших лікарів нам сказали, що Стьопа має глухоту. Але порадили поїхати на обстеження в Київ, де є спеціальне обладнання. Бо такій маленькій дитині там точніше визначать ступінь, наскільки не чує.

У столичному інституті отоларингології обстежували роботу головного мозку. Сказали, що дитина лівим вухом нічого не чує, а правим - ледь-ледь. Наголосили, що допоможе лише кохлеарний імплантат. Нас поставили на чергу, ми майже 274-ті. За таких умов дитину не прооперують навіть наступного року. Операцію бажано провести до двох або хоча би трьох років. У слуховому центрі нам виписали рахунок на імплантат, він коштує майже 880 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студентку Настю Тімець рятують від раку крові в Ізраїлі - на лікування потрібна допомога

Але ми дізналися, що є фірми, де кохлеарний імплантат можна придбати на 200 тисяч дешевше. Однак для нас і ця сума нереальна. Ми змушені звернутися до людей. Просимо допомогти почути нашому Стьопі свій сміх, мамине "люблю", від тата "горжуся". Ми надіємося, що небайдужі люди не залишать нашого сина у світі тиші. Будемо вдячні за будь-яку допомогу", - розповіла Gazeta.ua мати Настя Фесенко.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку - 5168 7573 0662 4604 (Фесенко Анастасія Ігорівна), її контакти - 099 081 37 32.

Контакти батька Костянтина Фесенка - 093 568 70 69.

Зараз ви читаєте новину «Степан Фесенко має двосторонню глухоту – на імплант потрібні сотні тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути