четвер, 03 березня 2016 12:39

Стало відомо, хто побив патрульного Олійника

Стало відомо, хто побив патрульного Олійника
фото: depo.ua

Патрульний поліцейський Сергій Олійник був побитий не в загальному блоці СІЗО, а під час етапування його до Апеляційного суду. Людина, яка вдарила його, встановлена і зараз ведеться слідство. Про це заявила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець в ефірі каналу "112 Україна".

За його заявою розпочаті два кримінальні провадження за статтею "Службова недбалість" і "Умисне легке тілесне ушкодження".

"Вони розслідуються відповідно слідчим управлінням столичної прокуратури і Шевченківським управлінням поліції в місті Києві. За цей час у рамках розслідування проведено значний обсяг слідчих дій. Встановлено, що інцидент стався не в загальній камері, як повідомили деякі ЗМІ, а в приміщенні, звідки заарештованих відправляють у різні суди для участі в судових засіданнях", - сказала вона.

За її словами, особа, яка завдала тілесні ушкодження Олійнику, встановлена.

"На сьогодні заплановано провести процедуру впізнання за участю поліцейського. Оскільки з учора Сергій Олійник перебуває під цілодобовим домашнім арештом, слідчим прокуратури буде надано дозвіл для його участі у зазначених слідчих діях, і крім того, він повинен пройти медичне обстеження, яке має зафіксувати тілесні ушкодження і ступінь їх тяжкості", - розповіла Максимець.

Нагадаємо, вчора Апеляційний суд міста Києва відпустив патрульного Олійника, який застрелив пасажира BMW, під домашній арешт

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто побив патрульного Олійника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути