субота, 26 грудня 2015 17:00

Соратник Януковича закликав змінити керівників в ДНР/ЛНР

Соратник Януковича закликав змінити керівників в ДНР/ЛНР
Фото: procherk.info

Колишній депутат Верховної Ради від Партії регіонів Володимир Олійник, якого розшукують українські правоохоронці, у Москві заявив про необхідність зміни керівництва так званих ДНР/ЛНР. Про це повідомляє "Експрес онлайн".

Депутат звинуватив лідерів самопроголошених республік у продажі російської гуманітарної допомоги. "Гуманітарка йде "наліво", продають. Це показали перевірки. Скажу відверто, порядок треба наводити і в ДНР, і в ЛНР. Це правда. Бізнес знищується, "віджимається". Хтось заробляє на війні. Що треба робити? Треба міняти кадри ", - сказав Олійник.

Він заявив, що на захопленій частині Донецької області видобувається 8 млн тонн вугілля, але "показують" тільки 4 млн тонн. Решта через "схеми" йде на підконтрольну Україні територію.

Олійник звинуватив ватажків ЛНР/ДНР у мародерстві. "Скільки металу вирізається, причому і верстатів, і механізмів, які могли б працювати!", - обурився він. За його словами, в загарбаних частинах Донецької та Луганської області потрібно привести до влади людей, які проводитимуть "іншу політику", а не "пограбування власного народу".

Нагадаємо, фейковий "Комітет порятунку України" створено у Москві влітку цього року. Крім Олійника, до його складу увійшли екс-прем'єр Микола Азаров й одіозний лідер одеських сепаратистів Ігор Марков. "Комітет" називає себе "альтернативним урядом" і не визнає законно обрану українську демократичну влади.

Зараз ви читаєте новину «Соратник Януковича закликав змінити керівників в ДНР/ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути