вівторок, 09 червня 2009 11:32

Соліст Quest Pistols ледь на загинув під колесами "Жигулі" (ФОТО)

 
Близько 20-ї години вечора в ДТП потрапив учасник групи Quest Pistols – Микита Горюк. Аварія трапилась у Дарницькому районі міста Києва. На мотоцикл, за кермом якого знаходився Микита, наїхав ВАЗ ("Жигулі").

Як виявилось, водій автомобіля порушив правила дорожнього руху, переплутавши газ і з гальмом. Микиту діставали з-під коліс автомобіля, і він дивом залишився живий. Мотоцикл відновленню не підлягає. На даний момент учасник гурту знаходиться в одній зі столичних лікарень.

Стан артиста оцінюється як стабільний. Лікарям вдалося швидко зупинити сильну кровотечу. Також у Микити серйозна рвана травма гомілки, забій п"яти, тому вставати йому не дозволяють. Також йому наклали шви на ногу, яка дуже сильно травмована через удар масивною деталлю мотоцикла.

За словами лікарів, життю Микити нічого не загрожує. Він знаходиться під постійним наглядом медиків. Інші учасники групи Quest Pistols висловили Горюку свою моральну підтримку, приїхавши до нього в лікарню, одразу після аварії.

Проте з вуст епатажних гонщиків не було отримано відвертої заяви про те, що випадок змушує їх задуматися над тим, який все-таки транспорт надійніший.

"Ми б дуже хотіли бути обережними на дорозі, але як бачите, деколи ситуація виходить з-під контролю, думаю, що подібне трапляється і з водіями мотоциклів та автомобілів, - говорить учасник групи Антон Савлєпов. - Наш продюсер Юрій Бардаш, постійно переконує нас пересісти на автомобілі, адже такі неприємні ситуації дійсно змушують задуматися про своє життя", повідомляє ТСН.

Зараз ви читаєте новину «Соліст Quest Pistols ледь на загинув під колесами "Жигулі" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути