понеділок, 18 квітня 2016 04:05

Ситник розповів про успіхи Антикорупційного бюро за півроку

Ситник розповів про успіхи Антикорупційного бюро за півроку
Фото: Укрінформ

Національне антикорупційне бюро передало в суд матеріали дев'яти кримінальних проваджень і добилося арешту 200 мільйонів гривень на рахунках осіб, підозрюваних у вчиненні корупційних діянь. Про це директор НАБУ Артем Ситник повідомив в ефірі телеканалу "Україна" у неділю, 17 квітня.

"На сьогоднішній день в суд направлено дев'ять кримінальних проваджень по 12 особам... В основному це судді, які були затримані при отриманні неправомірної вигоди. Також ми направили справу одного з керівників служби експортного контролю, який звинувачується у хабарництві в розмірі 250 тисяч доларів. Ми заарештували і направили до суду справу одного з керівників державної установи, який завдав збитків державі в розмірі 16 мільйонів гривень", – уточнив директор Бюро.

Ситник додав, що НАБУ домігся арешту 200 мільйонів гривень грошових коштів на рахунках осіб, підозрюваних у корупції. "Крім цього нами було заарештовано валютні кошти, рухоме і нерухоме майно. Сума шкоди, яка була нанесена в результаті злочинів становить майже мільярд гривень", – уточнив директор НАБУ.

Раніше повідомлялося, що детективи НАБУ отримали можливість використовувати спеціальні засоби для негласного збору інформації.

Зараз ви читаєте новину «Ситник розповів про успіхи Антикорупційного бюро за півроку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути